Praktijk

Tandartspraktijk Stedenwijk is een moderne, groeiende praktijk voor tandheelkunde gelegen in Almere. Wij van Tandartspraktijk Stedenwijk zijn gedreven door passie voor ons vak. Hierdoor halen wij veel vreugde uit het streven naar perfectie. U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Bij Tandartspraktijk Stedenwijk staan uw wensen en problemen centraal. Samen met u maken we een plan op maat. Regelmatig komt het voor dat patiënten ons op eigen initiatief bezoeken voor een second opinion. Hierbij stellen we dan samen met de patiënt een verslag op waarin de vraag van de patiënt of tandarts centraal staat.

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Onze patiënten kunnen binnen 5 werkdagen terecht voor een controle. Spoedgevallen en pijnklachten hebben bij ons waar mogelijk altijd voorrang. Dit betekent dat u in de meeste gevallen nog dezelfde dag geholpen kan worden. Wij raden u aan indien u al enigszins of behoorlijke pijnklachten heeft om ons ‘s ochtends zo vroeg mogelijk te bellen en niet te wachten tot de late middag of avond. In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

× Hoe kan ik u helpen?